hydroton service wagenpark hydrauliek

Diensten & Services

Hydroton is gespecialiseerd in hydrauliek en heeft alle kennis in huis om u verder te helpen. Ons team van specialisten werkt dagelijks aan de verkoop, engineering, productie en inbedrijfstelling van hydraulische systemen, installaties en componenten. Daarnaast voeren wij geplande service en revisies uit. Ook verhelpen wij storingen aan industriële hydraulische installaties. Met ons grote netwerk kunnen wij u wereldwijd service en diensten leveren.

 

Benieuwd naar wat Hydroton voor u kan doen?

Ontwerp en advies

U kunt bij ons terecht voor maatwerk hydraulische oplossingen voor toepassingen in alle denkbare sectoren. Wij adviseren u over nieuwe installaties, maar ook over revisie, onderhoud of aanpassing van uw bestaande machine.

Een maatwerk oplossing

Als opdrachtgever staat u centraal. Het begint met uw uitdaging. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing. Ons team adviseert u eerlijk over de juiste hydraulische aandrijving voor uw toepassing. Daarna volgt een maatwerk ontwerp en een kwaliteitsproduct. Dat kan een compleet nieuw systeem zijn, maar onze deskundige engineers zien dikwijls ook de mogelijkheid een toepassing te realiseren die ingebouwd kan worden in uw huidige systeem.

Installatie, onderhoud en service

Vervolgens aan u de keuze: wilt u de toepassing alleen geleverd hebben, of wilt u dat wij deze ook voor u installeren op locatie? Advies en assistentie bij de ingebruikstelling, periodiek onderhoud en service maken de samenwerking compleet.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een afspraak maken? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Uiteraard ontvangen wij u met een heerlijke kop koffie!

Hydroton Hydrauliek Ontwerp en Advies
hydrauliek ontwerp advies overleg

Engineering

Toen in de jaren 60 de basis van Hydroton werd gelegd wist oprichter Ton Hogervorst al waarmee hij het verschil wilde maken. Met ontwerp en ontwikkeling, ofwel: Engineering.
Dit is nog steeds de onderscheidende factor van Hydroton. Engineering komt terug in alles wat we doen. We beginnen met uw wensen en het verzamelen van specificaties. Vervolgens ontwerpen we een hydraulisch schema, welke als leidraad voor het project zal gelden. Met geavanceerde softwarepakketten wordt het hydraulische systeem ontworpen en verder uitgewerkt. Binnen de afdeling engineering zijn projectleiders en project-engineers dagelijks actief met het uitwerken van projecten.
De projectleider is uw vaste aanspreekpunt voor lopende projecten. Hij begeleidt uw project van engineering tot oplevering.

Speciaal­bouw

Onze productiefaciliteit ‘speciaalbouw’ is ingericht om grotere industriële en mobiele hydraulische aggregaten en cilinders samen te stellen. Met een zware bovenloopkraan en een modern machinepark kunt u ervan op aan dat uw installatie op vakkundige wijze wordt gebouwd.

Kwaliteitsmanagement

Dankzij de gekalibreerde meetapparatuur bent u er zeker van dat de opgegeven specificaties daadwerkelijk worden bereikt. Zowel het assemblage- als testproces is vastgelegd in ons kwaliteits­management­systeem. Om de hoge kwaliteits­standaard te behalen die u van ons gewend bent, worden alle producten getest voor ze worden uitgeleverd.

Hydroton Werkplaats Speciaalbouw Hydrauliek
Serieproductie Hydrauliek Hydroton

Seriebouw

De productiefaciliteit ‘Seriebouw’ is ingericht voor seriematige productie van kleinere hydraulische aggregaten en besturingseenheden.
Vaste assemblage-protocollen waarin alle details (zoals o.a. aanhaalmomenten, assemblage volgorde, tot aan het aanbrengen van stickers) zijn vastgelegd, garanderen de kwaliteit van onze producten. Ook hier wordt elk uniek product uitvoerig getest en voorzien van een testrapport.

Testrapport

Of we nu 5 of 500 stuks produceren, u kunt uitgaan van een constante hoge kwaliteit. Dankzij de gekalibreerde test- en meetapparatuur bent u er zeker van dat de vereiste specificaties daadwerkelijk worden bereikt. Zowel het assemblage- als testproces is vastgelegd in ons kwaliteitsmanagementsysteem.
U bent altijd welkom voor een bezoek aan onze productiefaciliteiten in De Meern.

Installatie op locatie

Wanneer u kiest voor een hydraulische aandrijving van Hydroton, dan kunt u de installatie en inbedrijfstelling door onze specialisten laten uitvoeren. Ons serviceteam is goed opgeleid, gedreven en zeer capabel. Zowel het vaste leidingwerk als de flexibele leidingen worden op maat gemaakt en geïnstalleerd. Na montage wordt het leidingwerk ontlucht en afgeperst alvorens de machine in bedrijf wordt gesteld. Deze manier van werken draagt bij aan de veiligheid op locatie, en kwaliteit van het product.
Ons moderne wagenpark, specialistisch gereedschap en de persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

Geen uitdaging te groot

Met onze volledig ingerichte servicewagens, aanhangers en mobiele werkplaats kan ons serviceteam alle aansluitwerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om de inbedrijfstelling van een luik in een industriële frituuroven of het aansluiten en inbedrijfstellen van de hydraulische installatie van een beweegbare brug: geen uitdaging is ons team te groot. Onze slogan is niet voor niets ‘Grenzeloos in beweging!’

Hydrauliek Installeren Op Locatie Hydroton
Storingsdienst Service Onderhoud Hydraulische Systemen Hydroton

Service, onder­houd en 24/7 storings­dienst

Naast het installeren en inbedrijfstellen van nieuwe hydraulische systemen en aandrijvingen, houdt ons serviceteam zich bezig met service en onderhoud. Onze servicemonteurs zijn gedreven en goed getraind om storingen te lokaliseren en te verhelpen. Het verlenen van service is voor deze specialisten een tweede natuur. Zij helpen u bij calamiteiten of tijdens een onderhoudsperiode. Het moderne wagenpark, specialistisch gereedschap en de persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Wanneer u voor Hydroton kiest kunt er dus van uitgaan dat er een professioneel team voor u klaarstaat.

Servicecontracten

Naast gepland onderhoud kunt u bij Hydroton ook 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor het melden van storingen aan hydraulische installaties. Wij werken met servicecontracten, wat betekent dat wij hierover vooraf afspraken over maken met u. Bent u benieuwd naar deze exclusieve dienst? Neem dan contact met ons op.

Balie en Magazijn

In onze hoofdvestiging op Damzigt 23 in De Meern vindt u onze servicebalie en centrale magazijn. Bij de servicebalie kunt u tijdens kantooruren terecht voor het afhalen van componenten of het laten (na)maken van een hogedrukslang. Hier even op wachten kan onder het genot van een lekkere kop koffie. In het magazijn worden onze producten na een kwaliteitscontrole door onze magazijnmedewerkers met zorg verpakt en vervoerd.

Wilt u een afspraak maken om een project door te spreken of komt u onderdelen brengen voor revisie? Neem dan vooraf even contact op met onze afdeling verkoop, dan zorgen we dat u snel en efficiënt wordt geholpen.

hydrauliek utrecht balie administrati
Verhuur Hydrauliek Aggregaat Klein Utrecht Nederland Hydroton
verhuur hydrauliek dieptefiltratie klein utrecht nederland hydroton

Verhuur

U kunt bij Hydroton ook terecht voor tijdelijke oplossingen. Onze Verhuurservice omvat diverse hydrauliek units, filtratiesystemen, spoelsystemen en speciaal gereedschap waarmee we u snel van dienst kunnen zijn. Ook bouwen we maatwerkoplossingen die tijdelijk gehuurd kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk een servicemonteur in te huren die assisteert bij de installatie en bediening op locatie. Hieronder vindt u enkele producten uit ons verhuurassortiment.
Interesse in onze Verhuurservice? Neem contact met ons op.